De ce suntem diferiți?

Construite din cele mai calitative materiale existente pe piața mobilierelor inteligente, pentru o durată de viață lungă.

SCHELET RECICLABIL DIN ALUMINIU - CONSTRUCȚIE UȘOARĂ DAR REZISTENTĂ

STICLĂ CĂLITĂ ȘI SECURIZATĂ PENTRU UN ASPECT FĂRĂ ZGÂRIETURI

FUNCȚIONALITATE OPTIMĂ ȘI PE TIMP DE IARNĂ

În proiectarea băncilor inteligente am considerat că este importantă implicarea specialiștilor din țară. În același timp construcția băncilor se bazează aproape exclusiv pe piese produse în UE. Rama, sticla de acoperire, panoul solar și sistemul de control al încărcării, de asemenea, sunt fabricate în UE. Designul elegant, funcționalitatea și materialele de înaltă calitate fac ca băncile inteligente Kuube să iasă în evidență printre concurenții lor. Disiparea optimă a căldurii și longevitatea au fost principalele noastre obiective, astfel încât și vara ocuparea unui loc pe băncile noastre pentru a beneficia de toate funcționalitățile ei, poate fi o experiență plăcută. Durabilitatea și calitatea superioară a produselor noastre este redată prin faptul că sunt produse 100% din aluminiu, evitând astfel problemele cauzate de rugină, respectiv suprafața este acoperită cu sticlă călită și securizată.

La proiectare am ținut cont atât de design cât și de funcționalitate. Cele trei dimensiuni diferite permit selectarea mobilierului urban inteligent cel mai potrivit pentru proiectul dumneavoastră.
Datorită bateriilor alimentate prin energie solară, băncile noastre inteligente sunt complet mobile și pot fi amplasate oriunde, inclusiv în zone unde din variate motive realizarea unor servicii de utilitate publică este îngreunată. (parcuri forestiere, obiective turistice private de utilități, etc.)

Datorită funcționalității optime și pe timp de iarnă, am eliminat sezonalitatea.