CINE SUNTEM NOI?

Pentru noi este esențial să producem mobilier inteligent care combină tehnologia inovativă cu sustenabilitatea, motiv pentru care am ales să folosim soluția energiei solare.

Inițial ne-am ocupat, în principal, de grafică și interfețe web. Totuși, mereu am îndrăgit și alte proiecte secundare, un exemplu fiind biblioteca pe energie solară. Trăind în epoca crizei climatice, noi credem că este foarte important să depunem efortul de a ajunge la sustenabilitate în cât mai multe domenii ale vieții. Cu 5 ani în urmă, noi am început să lucrăm la planul pentru Kuube în timpul liber. Aceste planuri au avut un design complet diferit față de băncile inteligente din portofoliul nostru în prezent.

Compania noastră a fost înființată cu scopul de a contribui la procesul de digitalizare prin implementarea soluțiilor
inteligente, folosind tehnologia și energia verde.
Soluțiile noastre inteligente vin în sprijinul administrațiilor publice, instituțiilor de stat și private, ONG-urilor sau
companiilor, contribuind astfel la confortul și bunăstarea cetățenilor.
Cultura muncii eficiente și rapide este valoarea de bază a echipei noastre, care datorită experienței vaste în domenii conexe, este pregătită să participe activ în proiectele de sustenabilitate ale orașelor, folosind surse de energie regenerabile.

Scopul nostru este de a crea un oraș inteligent verde prin integrarea variatelor produse inteligente din portofoliul nostru, alimentate în totalitate prin energie solară integrate într-un sistem de micromobilitate.

REZULTATELE NOASTRE

Greendex

Technology award

2021

Elevator Pitch Competition

One of the 170 finalist

2020

Blue Planet Start-Up Trampoline

One of the best 12 teams

2020