KuubeECO

Cea mai mică bancă inteligentă din portofoliul nostru, cu 3 locuri, un punct de încărcare wireless și două puncte de încărcare USB.

La prima vedere, poate că nu ne vom da seama că mobilierul din fața noastră nu este o piesă stradală tradițională realizată din metal. Are o formă și un design modern, iar dimensiunea îi permite să fie amplasat chiar și în spații foarte strâmte. Cu toate acestea, pe măsură ce ne vom apropia de banca inteligentă, telefonul nostru inteligent va detecta sursa de hotspot WiFi, la fel ca în cazul băncilor inteligente PLUS și NANO. Când ne vom așeza pe bancă, deja vom putea naviga pe internet! Dacă aveți un dispozitiv a cărui baterie este descărcată, îl puteți încărca cu ajutorul porturilor de încărcare USB și Qi. În ciuda dimensiunilor sale reduse, credem că banca noastră ECO constituie un adevărat punct de confluență între generații, deoarece îndeplinește atât nevoile celor tineri, cât și cele ale persoanelor mai în vârstă.

La fel ca și la celelalte modele de bănci din familia KUUBE, această bancă inteligentă acest mobilier inteligent este o mini-stație meteo: măsoară temperatura, indicele UV, umiditatea, presiunea atmosferică și calitatea aerului. Datele extrase sunt afișate local pe ecranul său digital și pot fi vizualizate de către orice persoană care se află pe bancă.

Deși panourile solare sunt amplasate sub locul de șezut, bateriile se pot încărca chiar și în cazul unei acoperiri parțiale, ceea ce va menține serviciile în stare de funcționare. La fel ca în cazul băncii noastre inteligente NANO, sistemul de ventilație integrat garantează faptul că veți putea sta confortabil pe bancă chiar și în zilele călduroase de vară.

CARACTERISTICI TEHNICE

FUNCȚIONALITĂȚI

3 locuri

Hotspot 4G (30m)

2 porturi de încărcare USB

1 port de încărcare Qi wireless

5 senzori ambientali (temperatură, radiații UV, presiune atmosferică, umiditatea și calitatea aerului)

Display cu diagonala de 2,4"

Iluminare cu LED-uri RGB pe timp de noapte

Sistem de ventilație integrat pentru disiparea căldurii

Funcționare optimă pe timp de iarnă

Colectare de date pentru tabloul de bord: trafic, energie, utilizare

0-24 hour remote monitoring

MATERIALE

Structură din aluminiu (reciclabil) vopsită cu pulbere de nisip

Sticlă călită și securizată

36 Ah capacitate

67 watt celule solare policristaline

MĂRIME

lungime: 1.746mm., înălțime: 450mm., lățime: 424mm.

90 kg